vrijdag 8 januari 2010

@ de watercooler

Cartoon

ik heb zin in de winter

heerlijk.... winterrrrrrrr

Het is geen Noviteit als ik meld dat het koud is, waarbij de meeste mensen in Zwang zijn met het Schaapachtig willen Sluimeren tussen de dekens, of zich Koesteren aan een Blakend vuur en niet denkend aan de Ravage die zich buiten afspeelt door de gladheid. Maar ik vind de kou heerlijk.

Ik wil dan ook niet Schamper gaan Pochen, wat ook Zinledig zou zijn, maar ik ben Barmhartig tegenover de mensen die rillen bij de gedachte van kou, maar ik hou Steilorig en Ontiegelijk veel van dit winterse weer met zijn Schamele temperatuur.

Natuurlijk is temperatuur een Connotatie en altijd onderheven aan een Ondulatie en ik ga echt niet mensen Kittig Ontvrienden om deze Schisma, behalve een Sjacheraar of twee, maar ik ben dan ook een vreemde eend in de Bijt.

+++++

Het is geen 'nieuwigheid' als ik meld dat het koud is, waarbij de meeste mensen in 'gebruik' zijn met het 'onnozel' 'kort en onvast willen slapen' tussen de dekens, of zich 'verwarmen' aan een 'gloeiende hitte afgevend' vuur en niet denkend aan de 'vernieling' die zich buiten afspeelt door de gladheid. Maar ik vind de kou heerlijk.

Ik wil dan ook niet 'minachtende' gaan 'opscheppen', wat ook 'zonder betekenis' zou zijn, maar ik ben 'medelijdend' tegenover de mensen die rillen bij de gedachte van kou, maar ik hou 'eigenwijs' en 'enorm' veel van dit winterse weer met zijn 'armoedige' temperatuur.

Natuurlijk is temperatuur een 'gevoelswaarde' en altijd onderheven aan een 'golvende beweging' en ik ga echt niet mensen 'venijnig' 'schrappen uit vriendenlijstjes op vriendenwebsites' om deze 'verdeeldheid', behalve een 'iemand die minderwaardige, ongeregelde of bedrieglijke handel drijft' of twee, maar ik ben dan ook een vreemde eend in de 'in het ijs gemaakte opening'.

met de woorden uit woord van de dag

woensdag 6 januari 2010