kassa op vakantieik heb zin... in vakantie

Ik spring een gat door het Baldakijn want na lang Hunkeren verlaat ik zonder enige Weemoed mijn plek van Ambacht voor 3 weken welverdiende vakantie, hopend geen Geraffineerd verborgen Glosse te vinden die verklaard dat het op de camping alleen maar Zompen is.

Ik spring een gat door de 'hemel' want na lang 'rusteloos, met ongeduld verlangen' verlaat ik zonder enige 'zacht-treurige stemming' mijn plek van 'vak waarbij men iets met de hand maakt' voor 3 weken welverdiende vakantie, hopend geen 'doortrapt' verborgen 'verklaring tussen de regels van een tekst' te vinden die verklaard dat het op de camping alleen maar 'Vast komen te zitten in een drassige ondefinieerbare substantie' is.
met dank aan woordvandedag

DING DING DING DING DING!!!

Van anti oxidanten is bewezen dat ze goed zijn tegen de vrije radicalen waar we ons allen aan blood stellen. Begin de dag met een DGO-ijsje.

DING DING DING DING DING DING DING DING DING DING DING DING DING DING DING DING DING DING DING DING DING DING DING DING DING DING DING DING DING DING DING DING DING DING DING DING DING DING DING DING DING DING DING DING

collega's