vrijdag 7 augustus 2009

die zon zint naar een zomerse zegen.

Het zal Altoos wel een Impasse blijven, de zon en ik, want het is misschien wel Onnozel van mij maar met 30° Celsius zit ik liever in een Meander dan in een Parastatale onderneming die onkosten drukken door de airco enkel op oneven uren te laten draaien waardoor de zweetlucht van alle werknemers als een Rapsodie bij elkaar komen tot een nieuw Zinnebeeld van de zomer.

Het zal 'altijd' wel een 'moeilijke positie waaruit men zich niet kan redden' blijven, de zon en ik, want het is misschien wel 'zonder kennis van de wereld en dus gemakkelijk te bedriegen' van mij maar met 30° Celsius zit ik liever in een 'natuurlijke bocht in een rivier, genoemd naar de sterk kronkelende rivier de Maiandros' dan in een 'particuliere onderneming met deelneming van de overheid in het kapitaal' die onkosten drukken door de airco enkel op oneven uren te laten draaien waardoor de zweetlucht van alle werknemers als een 'verzameling van (dicht)stukken die niet dadelijk in verband staan met elkaar' bij elkaar komen tot een nieuw 'zinnelijk waarneembaar voorwerp dat het beeld is van iets anders' van de zomer.

dinsdag 4 augustus 2009

kassa kartoen - griep virus muteert

het griepvirus muteert... alsof de hype van het mexicaanse griepvirus al niet erg genoeg is, is ie nu ook nog eens gemuteert!!! waarschijnlijk zal hij het X-virus geoemd worden...

artikel