vrijdag 19 juni 2009

zin in een zin heeft geen zin zonder zin...

tijdens het Gelag is de Clou van de vergadering om de Procrastinatie van het vervangen van het Lateihout van de ingang van het favoriete etablisiment tegen te gaan is verloren gegaan toen de Minnemoeder die veel Ruchtbaarheid heeft met haar Ruchtbaarheid tijdens voeden ondersteund door het FĂȘteren van de raadsleden.

tijdens de 'drinkpartij' is de 'essentie' van de vergadering om het 'extreem uitstel gedrag' van het vervangen van de 'houten draagbalk dienend tot horizontale overspanning boven een deur-, venster- of schoorsteenopening' van de ingang van het favoriete etablisiment tegen te gaan is verloren gegaan toen de 'een vrouw die het kind van een ander (meestal tegen vergoeding) borstvoeding geeft' die veel 'bekendheid' heeft met haar 'openbaarheid' tijdens voeden ondersteund door het 'bejubelen' van de raadsleden.

alle woorden komen van woord van de dag punt nl

donderdag 18 juni 2009

geslaagd!!!

vaderdag kado

de kans dat mijn vader dit op het internet ziet in klein tot gering tot hoogst onwaarschijnlijk... dus kan ik dit met gerust hart doen... wat geef je je vader voor vaderdag... hij rookt niet, dus een asbak van klei is uit... hij kookt graag maar hij heeft al een schort van keukenkampioen... hij tuiniert graag... ah... cartoontje maken

op een t-shirt zetten en nu maar hopen dat ie op tijd binenkomt...

maandag 15 juni 2009

ingelijst wk24

1 2 cha cha cha... liedjes voor op de trouwerij van Jucille Wernen

hij is geanimeerd, dus klik op de afbeelding voor een dansje...