vrijdag 12 juni 2009

BurgersBlijTis

het vliegend_paamster

het Schaakakakreeft

kipoedelmees

logo

weer een pracht van een samenwerking wat door twitter teweeg is gebracht.

Kaatmossel had een nieuw logo nodig... e ze dacht dat ze een cartoon zou krijgen. maar ik heb haar toch aardig kunnen verassen...
een paar quotes "Dit is mijn poppetje! Dit is d'r :-)" en "Rutger is mijn Allerliefste maar jij bent op dit moment absoluut mijn Bllerliefste.". of deze "Ik ben echt even reuze verliefd op jou nu dus enjoy :-))" daar doe ik het voor...

zin van de week

alleen al Pandoer verdient een zin van zichzelf...

De Pandoer die vroeger Pandoer was maar in zuid Nederland een baan ambieerde als Pandoer maar helaas de kans had verspeeld omdat hij slachtoffer was van een Pandoer en diegene Pandoer wilde geven, waardoor de Protagonist van deze week Laakbaar zijn kans op die baan verloren had en Palliatie zocht doormiddel van zijn kans op die baan Besmuikt te Extrapoleren en te solliciteren als Androgyn agent.

De 'wildebras' die vroeger 'Oostenrijks-Hongaarse soldaat' was maar in zuid Nederland een baan ambieerde als 'politieagent' maar helaas de kans had verspeeld omdat hij slachtoffer was van een 'doorgestoken kaart' en diegene 'een pak slaag' wilde geven, waardoor de 'De aanduiding voor het personage waar het verhaal van een film, toneelstuk of boek om draait' van deze week 'berisping verdienend' zijn kans op die baan verloren had en 'Verzachting of verlichting' zocht doormiddel van zijn kans op die baan 'stiekem' 'voort te zetten buiten het oorspronkelijke gebied' en te solliciteren als 'zowel mannelijke als vrouwelijke eigenschappen bezittend' agent.

via Woord van de Dag

donderdag 11 juni 2009

Bange kindjes tandarts

Het is niet wat je verwacht, maar het overkomt je gewoon. Je zoon is bang voor de tandarts. Ik ben samen met hem naar Hilde geweest, een schat van een vrouw die met alle geduld en haar lieve stem Marijn al 1 keer helemaal tot rust heeft gekregen. maar dat is alweer een half jaar geleden.

Nu moest er enkel en alleen met een wattenstaafje een kleur op zijn tandjes gezet te worden, deze dan af te spoelen met water en daarna misschien met een tandenborstel na te poetsen waarna hij zelfs die borstel kreeg.

Maar helaas, hij wilden niet.
"And All the king's horses,
And all the king's men,
Couldn't put Marijn back on that seat again."


Nu volgt dus weer een ander bezoek. Bij Tandarts Gristoph. Iemand die echt gespecialiseerd is en eigenlijk de laatste strohalm is om een "normale" tandartsbehandeling kan krijgen.
Want als dat niet lukt, wordt het een behandeling onder volledige narcose.

dinsdag 9 juni 2009

kassa kartoen - piratenpartij


ik weet, het is niet echt consumentennieuws maar ik vond hem te mooi om te laten liggen...
De Piratenpartij komt in het Europese Parlement. als ze dat in Somaliƫ horen komen ze toch massaal kijken of dat waar is... (^_^)

TwitWars

Twitwars - The batle of the Followers. een strijd tussen @astridislief en @tleemhuis