vrijdag 5 juni 2009

wie fantaseert hier het hardst

@astridislief plaatste een tweet "@hugoschaap kan overigens de onderbroek wel terugvinden, maar het hempje niet. of had ik dit niet publiekelijk moeten twitteren?"
waarop @hugoschaap tweet "lieve mensen @astridislief heeft het over de Hello Kitty-verzameling van mijn vriendin, welke al dan niet uitgebreid gaat worden."
en @astridislief lief zegt weer "@hugoschaap leg meteen het douche-verhaal even uit :B"
waarop @peterscartoons zich er tussen wurmt met "whoeoehahahahahahahaha @hugoschaap en @astridlief .... herken je mijn evil lachje... kijk een schild... en kijk, voer....."

zin van de week

sorry voor de lange afwezigheid, maar ik had er even geen zin in... maar hier is weer een zin...

De verkiezingen waren zeker geen Echec en Europa zal ook nog lang geen Suprematie worden, maar ik moet Determineren dat de uitslag de Croesus minder rijk maakt, de Extraneus minder geleerd en het Sermoen van de Coryfee van de PVV niet minder arrogant.

De verkiezingen waren zeker geen 'mislukking' en Europa zal ook nog lang geen 'opperheerschappij' worden, maar ik moet 'vaststellen' dat de uitslag de 'schatrijke man' minder rijk maakt, de 'persoon die aan een universiteit of hogeschool examens kan afleggen maar geen hoorcolleges of vakoefening mag volgen of begeleiding ontvangt' minder geleerd en de 'preek' van de 'uitblinker' van de PVV niet minder arrogant.

donderdag 4 juni 2009

Jupiler League, pas maar op...

voor 101tv

de zusjes Paulusma doen het weer bij giel. en nu vroeg Ilse de Boer, vara's beste stagiare ooit, of ik een cartoontje van ze wilde maken voor op 101tv.
Ik vroeg "heb je een foto voor mij" maar ik kon al niet zo lang wachten, en voordat ze al kon reageren had ik de cartoon al af... en vandaag gezien op 101tv (^_^)

woensdag 3 juni 2009

een dronken vogel

en toen hoorde mijn lief een "boing". ze ging kijken en zag deze dronkelap op het bankje zitten... een pimpel mees

je ziet de vogeltjes rond zijn hoofdje vliegen... twiet twiet twiet