zaterdag 25 april 2009

kassa kartoen - inspiratie

De recessie heeft zo ook veel voordeel. want dankzij de kortingen die ze weg gaven om de kamers te vullen, kunne wij nu lekker een weekje in frankrijk zitten... isnpiratie opdoen.

vrijdag 24 april 2009

ingelijst week 19 - rare vogel

En de grote winnaar van de 3FM awards is....

IKZELF WHOOOOHOOOO het was een geweldige show... maar ik denk dat ilse het ook gezellig had (^_^)

het is een vogel? het is een vliegtuig? het is belastinggeld wat weg vliegt

de oppositie was alles behalve Prat Nopens de JSF en de hele Santenkraam en zitten nu een beetje na te Preutelen, want de Tantefeer wist de coalitie te Sarren met de Indoctrinatie.

de oppositie was alles behalve 'trots' 'betreffende' de JSF en de hele 'boel' en zitten nu een beetje na te 'mopperen', want de 'persoon die graag, maar valselijk laat uitschijnen dat hij druk (en belangrijk) is' wist de coalitie te Sarren met de 'systematische beïnvloeding met het doel eigen idee‘n kritiekloos te laten aanvaarden'.

donderdag 23 april 2009

22 april - Nationale Rokjesdag II

22 april - Nationale Rokjesdag

Elk einde heeft een nieuw begin...
het einde? Martin Bril. een schrijver die veels te vroeg weg is genomen. 49 jaar is nog geen leven lang. maar die keuze is niet aan ons. Maar wat wel onze keuze is, is hoe wij er mee omgaan.
ik zeg vier het... vier de gedachte, vier het geschreven woord, vier rokjesdag...

het begin - 22 april 2009 - de eerste Nationale Rokjesdag.

dinsdag 21 april 2009

kassa kartoen - HET middel tegen de recessiesoms heb je een kartoen die (vind ik) geweldig is, maar dan vind je geen specifiek artikel waar het bij hoort. want het is een algemeen gevoel...

het middel tegen de Recessie.
het is positief en negatief. (zoals alles in de wereld)

negatief - als je dit produkt opzet en alleen maar in je eigen straatje kijkt, dan heb je geen last van de rest an de wereld... en dus ook geen last van Recessie
positief - als je dit produkt opzet kun je gewoon doorgaan met je leven, en met het kopen en verkpopen van spullen die dan weer ten goede zijn van de economie, en daardoor het einde van de recessie.
of heb ik nu oogkleppen op?

een ander woord voor piraten

heb je jezelf nooit afgevraagd waarom de piraten vlag een schedel en botten bevat?

moge

Bulgaars - Dobro utro, Deens - God morgen, Duits - Guten Morgen, Engels - Good morning, Ests - Tere hommikust, Fins - Hyvää huomenta, Frans - Bonjour, Grieks - Kalimera, Hongaars - Jó reggelt, Iers - Dia dhuit, Italiaans - Buongiorno, Lets - Labrīt, Litouws - Labas rytas, Maltees - L-Għodwa t-Tajba, Nederlands - Goedemorgen, Pools - Dzień dobry, Portugees - Bom dia, Roemeens - Bună dimineaţa, Slowaaks - Dobré ráno, Sloveens - Dobro jutro, Spaans - Buenos días, Tsjechisch - Dobré ráno, Zweeds - God morgon