zaterdag 4 april 2009

goedemorgen


Elke ochtend worden we heerlijk wakker gefloten door een spreeuw. hij kan geweldig fluiten hoor, daar ligt het niet aan. maar het is al wel voor 6 uur in de ochtend. maar dan kun je toch niet chagarijnig van worden?

klik op de spreeuw, en geniet maar even mee...

vrijdag 3 april 2009

mischien een beetje ver gezocht, maar wel leuk...

Het Verliefde stel zat met veel Elan, en soms zelfs Ranzig, te Kroelen op de bank waarna die met veel herrie een Krach gaf, want de exbankier die door zijn Woeker verliezen vanwege de KredietCisis een enorme hekel had gekregen aan banken in alle soorten en maten bezocht deze Grif met een Goedendag en een Goedendag.

Het Verliefde stel zat met veel 'geestdrift', en soms zelfs 'van slechte smaak getuigend', 'dicht tegen elkaar liggen of zitten, lekker warm ineengedoken' op de bank waarna die met veel herrie een 'onverwacht bankroet ve bank' gaf, want de exbankier die door zijn 'onredelijk hoge rente' verliezen vanwege de kredietCisis een enorme hekel had gekregen aan banken in alle soorten en maten bezocht deze 'spoedig' met een 'groet' en een 'middeleeuws wapen: knots met ijzeren punten'.