vrijdag 27 februari 2009

een leermomentenglish

De zin van deze week

De wereld van de Pezewever viel als Duigen in elkaar, want hij las de zin van deze week op www.woordvandedag.nl en kon totaal geen Analogie vinden in de Jargon en werd zelfs al door Hummels met vele Sneren op zijn plaats gewezen als de Digibeet van deze Contreien.

De wereld van de 'persoon die niets te betekenen heeft, zich met kleinigheden of onbelangrijke zaken bezighoudt' viel als 'gebogen platte stukken hout waaruit de wand van een vat of kuip is samengesteld' in elkaar, want hij las de zin van deze week op www.woordvandedag.nl en kon totaal geen 'overeenkomst' vinden in de 'voor oningewijden moeilijk verstaanbare taal' en werd zelfs al door de 'zeer jonge kinderen, wanneer ze al kunnen lopen' met vele 'hatelijke opmerkingen' op zijn plaats gewezen als de 'de persoon die volstrekt onkundig is op het gebied van computers en informatietechnologie' van deze 'streek'.

maandag 23 februari 2009

twittertoon - koffie alternatief


Mathijs had een koffie alternatief.

Schepping van de Evolutie

Terug naar de Maker


Terug naar je maker

Had Darwin het goed? het is een theorie. het heet niet voor niets de evolutie theorie. maar het geeft een heel wat meer logische antwoorden dan die zesdaagse doehetzelver. ik zeg niet dat godniet bestaat. maar de mens is nu toch wel wat slimmer geworden dan die volgzame schaapjes van 2000 jaar gelee.