vrijdag 20 februari 2009

Bezint eer ghij begint

de Scherpslijper werd Confuus aangetroffen, zich Liederlijk gehoor gevend aan de Instigatie om het Blazoen van de Izegrim te Bezoedelen.

Dit deed hij omdat deze zijn zus, de Nuf, alle Pompernikkel had verorberd en dan op Flamboyante manier zonder Nuance de uitwerking van haar Spijsverwerking voor een Summier vlammetje los te laten wat lichtjes uitgedrukt niet echt Gewiekst was, want wat er overbleef van de kamer was zelfs met een Malapropisme niet te beschrijven.

de 'persoon die ruzies en menigsverschillen graag op de spits drijft' werd 'verward' aangetroffen, zich 'zedeloos' gehoor gevend aan de 'aandrang' om het 'wapenschild' van de 'brompot' te 'bevlekken'.

Dit deed hij omdat deze zijn zus, het meisje dat de neus voor iets of iemand ophaalt, dat zich, met name op haar uiterlijk of kleding, boven anderen plaatst, alle 'zwart roggebrood' had verorberd en dan op 'hartstochtelijke' manier zonder 'nauw of fijn onderscheid' de uitwerking van haar spijsverwerking voor een 'klein' vlammetje los te laten wat lichtjes uitgedrukt niet echt 'handig' was, want wat er overbleef van de kamer was zelfs met een 'het verkeerd gebruiken van vaste zegswijzen aan' niet te beschrijven.

via Woord van de dag