vrijdag 6 februari 2009

iingelijst wk8

het is vrijdag en wie heeft er zin? ikke (^_^)

Het is misschien iets Contemporain maar steeds meer personen die Solvabel zijn, en zo nu en dan een Douceurtje in de vorm van een bonus krijgen, worden uitgemaakt voor een Baliekluiver met een Cretin en Rapalje, ook wel Rapaille genoemd, en dit werd dan meestal geroepen tijdens het Uitbuiken van een menig gangen menu.

Het is misschien iets 'hedendaags' maar steeds meer personen die 'kapitaalkrachtig' zijn, en zo nu en dan een 'extraatje in geld' in de vorm van een bonus krijgen, worden uitgemaakt voor een 'leegloper' met een 'idioot met te groot hoofd of kropgezwel', en "gemeen volk" ook wel 'tuig' genoemd, en dit werd dan meestal geroepen tijdens het 'de vertering na een zware maaltijd' van een menig gangen menu.

door middel van woordvandedag

is pivot zoiets als Dreamweaver?

woensdag 4 februari 2009

Rust zacht Hans Beck......

Nationaal songfestival

ingelijst week 07

het winnende gedicht in beeld

de crechse bewaking is aangescherpt

Annelies kan ook tekenen

domien in de wacht

twitter

Giel en Mart

char ziet alles

ingelijst week 06

brommerrijbewijs

de laatste zin van de eerste maand (^_^)

het was Apert voor de wereld dat de Gramstorige Demiurg na zijn Inauguratie Stout was dat hij een Boterbrief had om te doen wat hij wil, zoals het uitbrengen van een Aversie, waar hij eigenlijk een gruwelijke Aversie voor had.

het was 'voor iedereen duidelijk' voor de wereld dat de 'opvliegend, korzelig, driftig, kribbig, boos' 'wereldlijke bouwmeester' na zijn 'inwijding' 'zelfbewust' was dat hij een 'officiëel stuk' had om te doen wat hij wil, zoals het uitbrengen van een 'Zuidafrikaanse benaming van de voorkant van een 45-toerenplaatje met een liedje', waar hij eigenlijk een gruwelijke 'hekel' voor had.

en een bonus zin

de Stoute kunstschilder was Stout dat hij Stout was, toen hij Stout en Stout om het doek in het museum op te hangen waar zijn verwachting toch wel Stout was dat het goed werd opgenomen.

de 'forse' kunstschilder was 'zelfbewust' dat hij 'ongehoorzaam' was, toen hij 'brutaal' en 'tot wagen geneigd' om het doek in het museum op te hangen waar zijn verwachting toch wel 'hoog gesteld' was dat het goed werd opgenomen.

twitter

ingelijst week 02

twitter

loopwagentjes test

de zin van het leven? nee dat niet.

de Hannik verkoos het leven als Heremiet zodat hij Pretentie had op zijn Principe van zijn bestaan rond Noen, Subiet te gaan racen in zijn Bolide met de snelheid van een Bolide.

de 'lummel' verkoos het leven als 'een monnik die in afzondering leeft in een kluis' zodat hij 'Aanspraak' had op zijn 'grondbeginsel' van zijn bestaan rond 'de middag', 'onmiddellijk' te gaan racen in zijn 'raceauto' met de snelheid van een 'zeer heldere meteoor'.

via woordvandedag

op glad ijs

geelukkig 2009

ingelijst week 01

het is vrijdag en ik heb er weer zin in...

het is een Paradox dat juist de tv-kok met veel Charisma, Jamie Oliver, in een Precair moment raakte omdat hij te Gortig was geweest met het Ambrozijn in zijn recepten, waarna juist de Mythologische goden begonnen te Jengelen en een rechtzaak aanspande van wegen Plagiaat.

het is een 'schijnbare tegenstelling' dat juist de tv-kok met veel bijzondere persoonlijke aantrekkingskracht of uitstraling, Jamie Oliver, in een 'onzeker' moment raakte omdat hij te 'erg' was geweest met het 'godenspijs' in zijn recepten, waarna juist de Mythologische goden begonnen te 'eentonig, zeurend klinkend herhalende vorm van janken' en een rechtzaak aanspande van wegen 'het overnemen van stukken, gedachten, redeneringen van anderen en deze laten doorgaan voor eigen werk'.

bron

ingelijst week 52

serious request 08

serious request 08

serious request 08

serious request 08

serious request 08

serious request 08

vliegende brigade

Rotterdam homovriendlijk

giulia

geen zin van de week maar een verhaal van de maand !!!

De Kakadoris kreeg na zijn Polemiseren met zijn Simde marktbuurman, een Rappel van zijn groothandel, over zijn Hovaardig gepoch van zijn Lucratieve handel in verfomfaaide tweedehands kerstkaarten inclusief geschreven groet.

Het Gallisch gedrag van de Kakadoris bleef echter niet ongezien door de Integere Paladijn die hem daarvoor gaarne Gestaag zou willen Taffelen, maar werd door de menigte Hilarisch verkeerd verstaan en verwachte dat hij nu de marktkoopman Beaat ging swaffelen.

die babylonische spraakverwarring werd wel funest voor de Assertieve Paladijn, want het Autodidact Muurbloempje, die niets deed dan Smachten naar de marktschreeuwer, was het Gekissebis zat en deed een Evocatie voor snode plannen van wraak.
---

De 'marktschreeuwer' kreeg na zijn 'in twistgeschrift treden' met zijn 'schreiende' marktbuurman een 'terugroeping' van zijn groothandel over zijn 'arrogant' gepoch van zijn 'Winstgevende' handel in 'kreukelige' tweedehands kerstkaarten inclusief geschreven groet.

Het 'geïriteerde' gedrag van de 'marktschreeuwer' bleef echter niet ongezien door de 'onkreukbare' 'edele en ridderlijke held' die hem daarvoor gaarne 'zonder ophouden' zou willen 'ranselen', maar werd door de menigte 'dolkomisch' verkeerd verstaan en verwachte dat hij nu de marktkoopman 'verheerlijkt' ging swaffelen.

die babylonische spraakverwarring werd wel 'noodlottig' voor de 'zelfverzekerde' Paladijn, want het Autodidact 'meisje (of in fig. zin ook wel jongen) dat op een bal of dansavond niet ten dans wordt gevraagd', die niets deed dan 'kwijnend verlangen' naar de marktschreeuwer, was het 'gekibbel' zat en deed een 'aanroeping van de geest' voor snode plannen van wraak.

serious request 08

ingelijst week 51

naar thailand

ingelijst week 50

vluchteling

gladgeschoren

duurzaam

ingelijst week 49

een droombaan

ingelijst week 47

ingelijst week 45

ingelijst week 48

nog nieuws?

grote hoogte